top of page
Handsome.png
Canva%2520-%2520Flowers%2520around%2520B
Handsome_edited_edited.png

Pedicure Heemskerk

Bent u op zoek naar een pedicure in Heemskerk? Relaxtion Ambulante Pedicure komt ook voor pedicure behandelingen aan huis in Heemskerk, zonder extra voorrijkosten.

 

Het voordeel van een pedicure aan huis is dat u de deur niet uit hoeft voor de afspraak. Ik neem alle benodigde spullen mee, en werk met professionele materialen. Het is geen probleem als huisdieren of kinderen bij de behandeling aanwezig zijn, als ik maar voldoende ruimte heb om mijn werk uit te kunnen voeren. Het enige wat ik bij u nodig heb is een tafel waar ik mijn koffertje op kan zetten, en een stopcontact. Handdoeken, extra verlichting, een krukje en reinigingsmiddelen neem ik zelf mee. Wanneer u kiest voor een cosmetische voetbehandeling aan huis heb ik alleen wat warm water nodig.

 

Heeft u last van kalknagels, eelt, eeltpitten, eksterogen, schimmelnagels, ingroeiende teennagels en woont u in (de nabije omgeving van) Heemskerk? Of wilt u graag een heerlijke voetverzorging aan huis met voetbad, scrub en uitgebreide voetmassage? Neemt u dan gerust contact op met mij! 

 

Meer informatie over de behandelingen en de prijzen vindt u op deze website.

 

06-21 60 13 14    

bottom of page