Canva - Woman feet with a blue pedicure.

BEHANDELINGEN

Handsome.png
 

Basis pedicure behandeling         45 - 60 min

Canva - Close-up Of Sore Toe Nail1.jpg

Deze pedicure behandeling aan huis start met het desinfecteren van uw voeten. Vervolgens zal ik beginnen met knippen van uw nagels, waarna ik deze met een professionele, stofzuigende fraise afwerk. Daarbij neem ik uw nagelriemen en nagelwallen ook mee, en kan ik verdikte (kalk-) teennagels snel en veilig dunner maken. Schimmelnagels worden zover mogelijk behandeld en overtollige eeltplekken en likdoorns zal ik verwijderen*. De behandeling wordt afgerond met een korte voetmassage, waarbij ik uw voeten insmeer met een voedende voetencrème en uw nagelriemen verwen met een heerlijke zijdezachte olie.

 

*Bij overvloedig eelt/likdoorns of een ingroeiende nagel kan het zijn dat ik hier meer tijd aan zal besteden dan aan het behandelen van uw teennagels. Bij (zwaar) verwaarloosde voeten die niet binnen 45 minuten volledig behandeld kunnen worden zal een aanvullende afspraak op korte termijn gemaakt moeten worden.

Canva%20-%20Pain%20in%20woman's%20legs%2

Korte pedicure behandeling      20-25 min

 
Canva%20-%20Pedicure%20in%20Beauty%20Sal

Voor een korte pedicure behandeling aan huis kom ik alleen bij u thuis wanneer er minimaal 3 personen tijdens één afspraak en op één locatie behandeld kunnen worden.  Denk aan uw partner en nodig nog iemand bij u thuis uit die ook een pedicure nodig heeft. Bijvoorbeeld een kennis, buurvrouw of zoon/dochter. Een korte pedicure behandeling duurt 20 á 25 minuten per persoon en kost €23,50 per persoon. Wanneer u een afspraak voor 2 personen maakt, voer ik de meer uitgebreide basis pedicure behandeling uit voor €30,- per persoon (i.p.v. €32,50)

De korte pedicure behandeling houdt de volgende voetverzorging in: desinfecteren van de voet, knippen van de teennagels, mechanisch netjes vijlen, nagelriemen behandelen en insmeren met een voedende voetcrème. 

Dit pakket is ideaal als u geen specifieke voetproblemen heeft, maar het lastig vindt om uw eigen nagels te onderhouden. Dit kan komen door ouderdom, of wegens een blessure waardoor u niet goed bij uw tenen kunt komen.

 

Heeft u last van verdikte kalknagels, overtollig eelt (of eeltpitten), ingroeiende teennagels of andere ongemakken aan de voeten dan adviseer ik u om de basis pedicure behandeling te boeken. 

 

Cosmetische voetbehandeling      30-45 min

Canva%25252520-%25252520Body%25252520Car

De cosmetische voetbehandeling is een ware verwennerij voor uw voeten. Tijdens deze voetbehandeling aan huis worden uw teennagels niet geknipt, maar krijgen uw voeten een oppepper. Het enige wat ik bij u thuis moet gebruiken is wat warm water. De behandeling start met een heerlijk warm voetbad, gevuld met een heerlijke, verkwikkend badzout. Daarna zal ik uw voeten scrubben op een rustige en ontspannende manier.  Dit zorgt er o.a. voor dat de dode huidcellen verwijderd worden. Vervolgens zal ik uw voeten insmeren met een voedende voetencrème of voetenmasker. Als afsluiter krijgt u een lange voetmassage met pure amandelolie. Dit verzorgt de nagelriemen, de nagels, verzacht eeltplekken en is een weldaad voor de huid. U zult het gevoel hebben op wolken te lopen na deze behandeling.


Tip: de cosmetische voetbehandeling is ook perfect om cadeau te geven! 

 

Manicure behandeling                   30-45 min

nail%2520file_edited_edited.jpg

Tijdens een manicure behandeling aan huis zal ik uw vingernagels en handen verzorgen. Ik zal beginnen met het desinfecteren van uw handen. Indien gewenst zal ik vervolgens uw nagels kort(er) knippen, of alleen in vorm vijlen. Uw nagelriemen zullen behandeld worden door deze zachtjes terug te duwen en de omringende losse velletjes af te knippen zodat deze niet  kunnen doorscheuren. Vervolgens krijgen uw handen een heerlijke scrub-massage, waardoor de doorbloeding een impuls krijgt en dode huidcellen op zachte wijze worden verwijderd. Als afsluiter krijgt u een handmassage met een voedende handcrème of olie.

Canva%20-%20pedicure%20nails%2C%20feet%2
 

Gelnagellak

Canva%20-%20women%20feet%20(pedicure)_ed

Gelnagellak is een nagellak die met een speciale UV/LED lamp uitgehard wordt, waardoor deze op teennagels gemakkelijk 5 weken blijft zitten!*. Eindelijk geen afbladerende of beschadigde nagellak meer. De textuur is dikker en steviger dan die van gewone nagellak. Gelnagellak is iets anders dan gelnagels (of acrylnagels-nepnagels). Uw huidige nagels worden met gelnagellak niet langer gemaakt, maar worden wel verstevigd. Daarbij behoudt nagellak wekenlang zijn prachtige, opvallende glans, alsof de gellak vandaag is opgebracht. 

 

Gel nagellak is niet slecht voor de nagels, maar moet wel met beleid verwijderd worden, wat even tijd kost. Dit kunt u tijdens een afspraak ook door mij laten doen. Omdat ik hier al gauw een kwartier extra mee bezig ben vraag ik hier een vergoeding voor (zie prijslijst). Behalve wanneer u nieuwe gellak laat plaatsen, dan wordt de oude kosteloos verwijderd. U kunt de gellak er beter niet zelf afpulken, want zo beschadigd u uw nagels wel. 

Ik heb verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. Allerlei tinten rood, roze, nude, bruin, paars en zelfs blauw, groen of wit! Keuze genoeg!

* Bij normaal gebruik. Voorkom zoveel mogelijk contact met heftige (schoonmaak)middelen. Voorkom stoten van de nagels. Een teveel aan zonlicht kan na verloop van tijd zorgen voor een lichte verkleuring van de gelnagellak. 

 ​.

Canva - Bad-illuminated back message sil
 

Stoelmassage                                30 min

Naast pedicure ben ik gediplomeerd masseuse. Bent u op zoek naar een massage aan huis? Tijdens deze behandeling neem ik een speciale stoel mee waar u op kunt zitten. U kunt uw kleding aanhouden. Het werkt voor mij het meest makkelijk als u een

t-shirt of dunnere trui draagt. Ik zal uw nek, schouders, rug, armen, polsen en handen masseren. Na deze stoelmassage aan huis voelt u zich herboren, bent u ontspannen en zullen eventuele pijnklachten afnemen. 

Tijdens de massage maak ik geen gebruik van olie of crèmes.

 

Canva%2520-%2520Massage%2520chair%2520in