top of page
Canva - Close-up Of Sore Toe Nail1.jpg

Deze pedicure behandeling aan huis start met het desinfecteren van uw voeten. Vervolgens zal ik beginnen met knippen van uw nagels, waarna ik deze met een professionele, nat fraise afwerk. Door de geringe hoeveelheid water die hierbij vrij komt zult u geen ongemak ervaren. Daarbij neem ik uw nagelriemen en nagelwallen ook mee, en kan ik verdikte (kalk-) teennagels snel en veilig dunner maken. Schimmelnagels worden zover mogelijk behandeld en overtollige eeltplekken en likdoorns zal ik verwijderen*. De behandeling wordt afgerond met een korte voetmassage, waarbij ik uw voeten insmeer met een voedende voetencrème en uw nagelriemen verwen met een heerlijke zijdezachte olie. 

U hoeft niets klaar te klaarleggen, behalve een schone douchehanddoek die ik tijdens de behandeling kan gebruiken

 
*Bij overvloedig eelt/likdoorns of een ingroeiende nagel kan het zijn dat ik hier meer tijd aan zal besteden dan aan het behandelen van uw teennagels. Bij (zwaar) verwaarloosde voeten die niet binnen 45 minuten volledig behandeld kunnen worden zal een aanvullende afspraak op korte termijn gemaakt moeten worden.

Canva%20-%20Pain%20in%20woman's%20legs%2

Cosmetische pedicure behandeling

Korte pedicure
Canva%25252520-%25252520Body%25252520Car

De cosmetische voetbehandeling is een ware verwennerij voor uw voeten. Tijdens deze voetbehandeling aan huis worden uw teennagels niet geknipt, maar krijgen uw voeten een oppepper. Het enige wat ik bij u thuis moet gebruiken is wat warm water. De behandeling start met een heerlijk warm voetbad, gevuld met een heerlijke, verkwikkend badzout. Daarna zal ik uw voeten scrubben op een rustige en ontspannende manier.  Dit zorgt er o.a. voor dat de dode huidcellen verwijderd worden. Vervolgens zal ik uw voeten insmeren met een voedende voetencrème of voetenmasker. Als afsluiter krijgt u een lange voetmassage met pure amandelolie. Dit verzorgt de nagelriemen, de nagels, verzacht eeltplekken en is een weldaad voor de huid. U zult het gevoel hebben op wolken te lopen na deze behandeling.


Tip: de cosmetische voetbehandeling is ook perfect om cadeau te geven! 

Manicure behandeling

Manicure behandeling                   

nail%2520file_edited_edited.jpg

Tijdens een manicure behandeling aan huis zal ik uw vingernagels en handen verzorgen. Ik zal beginnen met het desinfecteren van uw handen. Indien gewenst zal ik vervolgens uw nagels kort(er) knippen, of alleen in vorm vijlen. Uw nagelriemen zullen behandeld worden door deze zachtjes terug te duwen en de omringende losse velletjes af te knippen zodat deze niet  kunnen doorscheuren. Vervolgens krijgen uw handen een heerlijke scrub-massage, waardoor de doorbloeding een impuls krijgt en dode huidcellen op zachte wijze worden verwijderd. Als afsluiter krijgt u een handmassage met een voedende handcrème of olie.

De korte manicure behandeling bevat enkel het knippen en vijlen van de vingernagels, en de handen en nagelriemen worden verzorgd met een voedende amandelolie. Deze behandelig duurt maximaal 10 minuten. 

Gelnagellak

Gelnagellak

Canva%20-%20women%20feet%20(pedicure)_ed

Gelnagellak is een nagellak die met een speciale UV/LED lamp uitgehard wordt, waardoor deze op teennagels gemakkelijk 5 weken blijft zitten!*. Eindelijk geen afbladerende of beschadigde nagellak meer. De textuur is dikker en steviger dan die van gewone nagellak. Gelnagellak is iets anders dan gelnagels (of acrylnagels-nepnagels). Uw huidige nagels worden met gelnagellak niet langer gemaakt, maar worden wel verstevigd. Daarbij behoudt nagellak wekenlang zijn prachtige, opvallende glans, alsof de gellak vandaag is opgebracht. 

 

Gel nagellak is niet slecht voor de nagels, maar moet wel met beleid verwijderd worden, wat even tijd kost. Dit kunt u tijdens een afspraak ook door mij laten doen. Omdat ik hier al gauw een kwartier extra mee bezig ben vraag ik hier een vergoeding voor (zie prijslijst). Behalve wanneer u nieuwe gellak laat plaatsen, dan wordt de oude kosteloos verwijderd. U kunt de gellak er beter niet zelf afpulken, want zo beschadigd u uw nagels wel. 

Ik heb verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. Allerlei tinten rood, roze, nude, bruin, paars en zelfs blauw, groen of wit! Keuze genoeg!

* Bij normaal gebruik. Voorkom zoveel mogelijk contact met heftige (schoonmaak)middelen. Voorkom stoten van de nagels. Een teveel aan zonlicht kan na verloop van tijd zorgen voor een lichte verkleuring van de gelnagellak. 

 ​.

Canva%20-%20pedicure%20nails%2C%20feet%2

Stoelmassage                                30 min

Canva - Bad-illuminated back message sil

Naast pedicure ben ik gediplomeerd masseuse. Bent u op zoek naar een massage aan huis? Tijdens deze behandeling kunt u plaatsnemen op een stoel waar geen armleuning aan zit, of waar u achterstevoren op kunt zitten. Denk aan een eetkamerstoel, bureaustoel of krukje. U leunt voorover tegen een tafel/bureau.  U kunt uw kleding aanhouden. Het werkt voor mij het meest makkelijk als u een
t-shirt of dunnere trui draagt. Ik zal uw nek, schouders, rug, armen, polsen en handen masseren. Na deze stoelmassage aan huis voelt u zich herboren, bent u ontspannen en zullen eventuele pijnklachten afnemen. 
Tijdens de massage maak ik geen gebruik van olie of crèmes.
 

bottom of page