Over Relaxtion

De naam Relaxtion is een samenvoeging van de woorden Relax en Action.

Dit staat voor het effect  tijdens - en na - het ontvangen van een grondige stoelmassage op kantoor.

 

Door het geven van een massage zorg ik ervoor dat uw personeel minder werk gerelateerde (stress-) klachten ervaart. Een relaxmoment waarbij de nek, schouders en rug onder handen wordt genomen, wat de spieren helpt ontspannen. Met als gevolg dat men na deze korte pauze weer actief en fris aan het werk kan. Hierdoor ontstaat een vermindering van het ziekteverzuim én laat u  zien betrokken te zijn bij het welzijn van uw personeel, wat weer zorgt voor een betere productiviteit en tevredenheid op de werkvloer.

 

Maak van uw bedrijf een Great Place To Work!

"Vitale medewerkers binnen uw bedrijf is mijn doel!"

Als  oprichtster en vaste masseuse van Relaxtion, zal ik mijzelf even voorstellen: 

 

Mijn naam is Peggy van Kuijk, geboren in 1986 en werkzaam geweest bij diverse bedrijven, in verschillende rollen. Mijn dagen bestonden veelal uit 8 uur per dag werkzaamheden uitvoeren achter de computer. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van een onjuiste werkhouding, ondanks de aanwezigheid van het juiste ergonomische kantoormeubilair. Met als gevolg; vaak last van verkrampte spieren in schouders en nek, wat een fixe hoofdpijn en slapeloze nachten veroorzaakt. Rond mijn 23e heb ik bij mijn toenmalige werkgever het fenomeen "stoelmassage" mogen ervaren, wat ik écht een geweldige traktatie vond. Het feit dat ik hier nu nog met zoveel enthousiasme naar terugkijk geeft al aan wat een positief effect deze 15 minuten hebben gehad.

 

Zelf was ik altijd al geïnteresseerd in masseren, vooral omdat je hiermee mensen écht blij kan maken. Tijdens het geven van (amateuristische) massages kreeg ik vaak het compliment dat ik een fijne en stevige druk uitoefende. In 2013 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en besloot ik de opleiding klassieke massage te gaan volgen. Dit diploma heb ik behaald en heb daarna - als aanvulling - succesvol de module stoelmassage afgerond. 

Mijn massages zijn niet van het "zachte" soort (lees: aaiend masseren), en eveneens ga ik niet op zoek naar blokkades in de energiestromingen. Wel naar de fysiek aanwezige blokkades (knopen) in de spieren en aanhechtingen, om deze vervolgens goed onder handen te nemen. Mijn houding en werkwijze is nuchter en doelgericht. Uiteraard pas ik per persoon mijn massage aan, waardoor geen enkele behandeling hetzelfde zal zijn.