top of page
Handsome.png

Wat leuk dat u op mijn website terecht bent gekomen! 

De naam Relaxtion is een samenvoeging van Relax en Action, en betekent dat u tijdens de behandelingen kunt relaxen en daarna weer met frisse, en pijnvrije voeten "in actie" kunt komen.  Eerst een moment van ontspanning, wat u vervolgens weer meer energie oplevert!

Mijn naam is Peggy, en ik woon in Limmen. Ik ben zowel pedicure aan huis als masseuse aan huis/bedrijfsmasseuse. Twee beroepen die ik met veel passie en plezier uitoefen en waar ik allebei voor ben geschoold. Ik werk volgens de hygiënische richtlijnen voor ambulante pedicures. Als pedicure aan huis ben ik actief in de volgende regio's: Alkmaar, Heiloo, Limmen, (gemeente) Castricum, Uitgeest, Akersloot, Heemskerk, Krommenie, Assendelft en Wormerveer. Uiteraard gelden deze gebieden ook voor een stoelmassage aan huis.

 

Ik hoop dat ik met één van mijn diensten iets voor u kan betekenen! 

U kunt mij het gemakkelijkst via de telefoon bereiken, en een voicemail bericht inspreken (vermeld a.u.b. ook uw telefoonnummer) wanneer ik niet bereikbaar ben. Omdat ik iedere klant de volledige aandacht wil geven zal ik tijdens de behandeling mijn telefoon niet opnemen. Ik zal u dan z.s.m. terug bellen. U kunt mij ook per mail bereiken op: Relaxtion.pedicure@yahoo.com

Wilt u meer informatie over stoelmassage die ik geef bij bedrijven? Klik dan op onderstaande knop en ga naar de website van Relaxtion Bedrijfsmassage.

DSC_0560_edited_edited.png
homepage1.jpg
bottom of page