top of page
Handsome.png

Wat leuk dat u op mijn website terecht bent gekomen! 

De naam Relaxtion is een samenvoeging van Relax en Action, en betekent dat u tijdens de behandelingen kunt relaxen en daarna weer met frisse, en pijnvrije voeten "in actie" kunt komen.  Eerst een moment van ontspanning, wat u vervolgens weer meer energie oplevert!

Mijn naam is Peggy, en ik ben een gediplomeerde pedicure aan huis. Een beroep wat ik met veel plezier uitvoer. Voor mij staat een goede behandeling én een gezellig moment met mijn cliënten centraal. Ik werk volgens de hygiënische richtlijnen voor ambulante pedicures. Als pedicure aan huis ben ik actief in de volgende regio's: Alkmaar, Heiloo, Limmen, (gemeente) Castricum, Uitgeest, Akersloot, Heemskerk, en Krommenie. 

 

Mocht u gebruik willen maken van mijn diensten dan kunt u mij het gemakkelijkst via de telefoon bereiken, en een voicemail bericht inspreken (vermeld a.u.b. ook uw telefoonnummer en woonplaats) wanneer ik niet bereikbaar ben. Omdat ik iedere klant de volledige aandacht wil geven zal ik tijdens de behandeling mijn telefoon niet opnemen. Ik zal u dan z.s.m. terug bellen. Uiteraard kunt u mij ook een whatsapp bericht sturen. 

DSC_0560_edited_edited.png
homepage1.jpg
bottom of page